» تئاتر ایران » توقف اجرای نمایش «جامانده» در حوزه هنری
تئاتر ایران

توقف اجرای نمایش «جامانده» در حوزه هنری

دی ۲۳, ۱۳۹۲ 3

50نمایش «جامانده» به نویسندگی و کارگردانی بهار محمودزاده از 22 الی 24 دی ماه روی صحنه نمی‌رود.

به گزارش MrArt.ir به نقل از تئاتر نت، نمایش «جامانده» به نویسندگی و کارگردانی بهار محمودزاده که از 3 دی ماه ساعت 18 اجرای خود را در سالن مهر حوزه هنری آغاز کرده به دلیل برگزرای جشنواره تئاتر معلولین از یکشنبه 22 دی تا سه شنبه 24 دی روی صحنه نمی‌رود.

بر اساس این گزارش اجرای این نمایش از چهارشنبه 25 دی ماه مجددا از سر گرفته می شود. داستان این نمایش روایتگر روابط اجتماعی چهار همسایه و تاثیر شرایط در روابط این افراد در دهه شصت همراه با مایه طنز عامیانه است.

این نمایش در بیست و دومین دوره جشنواره تئاتر ماه که مهرماه امسال در حوزه هنری برگزار شد، جوایز بهترین نویسندگی، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگری زن، بهترین آهنگسازی و تقدیر از طراح صحنه را کسب کرد.

در نمایش «جامانده» عزیز هنرآموز، ستوده حیدری، مرتضی خالقی، بهار محمود زاده، علیرضا وهابی، مهری زندی، مهراسا صمدی، مریم باقری، نرگس نیک سیرت و علیرضا طارمی نقش آفرینی میکنند و دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: مهرآسا صمدی، شهرام کاشی و سمانه صفری«گروه کارگردانی»، وحید لاری«طراح صحنه»، سید حمید صفوی برنا «دستیار طراح صحنه»، مقدی شامیریان «طراح لباس»، خاطره عیسوند«دستیار طراح لباس»، سجاد کیانی «آهنگساز»، مجتبی گیویان«طراح نور»، مسعود بابائی، رامتین محبوبی مهر«مدیر صحنه»، حسین باقری و رضا نوری«ساخت دکور چوبی»، سجاد نجفی«طراح پوستر و بروشور»، یزدان هدایتی«روابط عمومی و تبلیغات»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×