» تئاتر ایران » «هملت» دو اجرایی شد
تئاتر ایران

«هملت» دو اجرایی شد

بهمن ۱۶, ۱۳۹۱ 3

نمایش «هملت» به کارگردانی رضا گوران در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 19 و 20 بهمن ماه سال جاری با دو اجرا میزبان علاقمندان به هنرهای نمایشی است

 به گزارش MrArt به نقل از روابط عمومی مجموعه تماشاخانه ایرانشهر، در این نمایش 75 دقیقه‌ای که در سی‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نیز توانسته برگزیده نخست بخش طراحی صحنه و لباس را بدست آورد، هنرمندانی چون آتیلا پسیانی، صابر ابر، بهناز جعفری، ستاره پسیانی، شیرین فرشباف و داریوش موفق به ایفای نقش می‌پردازند.

از دیگر عوامل این نمایش که تا 23 بهمن ماه در سالن استاد سمندریان مجموعه تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود می‌توان به آرش گوران آهنگساز، نورالدین حیدری ماهر دستیار اول کارگردان، برنامه‌ریز و مدیر تولید، آتوسا قلم فرسایی طراح لباس، منوچهر شجاع طراح صحنه، امین یزدانی‌نژاد مدیر صحنه و یحیی پاکدل طراح پوستر و بروشور اشاره کرد.

دانشجویان تا پایان اجراهای این نمایش می‌توانند با ارائه کارت دانشجویی همه روزه از ساعت 16 با مراجعه به گیشه مجموعه تماشاخانه ایرانشهر نسبت به تهیه بلیت تخفیف دار اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×