» آرشیو مطالب » مرتضی میرمنتظمی با نمایش «پنج ثانیه برف» برای پنج زن
نمایش پنج ثانیه برف
آرشیو مطالب - برگزیده - تئاتر ایران

مرتضی میرمنتظمی با نمایش «پنج ثانیه برف» برای پنج زن

مهر ۳, ۱۳۹۵ 3

نمایش «پنج ثانیه برف» با بازی رویا تیموریان، فرشته صدرعرفایی، آزاده صمدی، سپیده صباغ، سارا لاهوت و عباس جمالی به صحنه می‌رود.

به گزارش تئاتر آنلاین، مرتضی میرمنتظمی طراح و کارگردان نمایش «پنج ثانیه برف» بیان کرد: این نمایش کاری از گروه تئاتر مشق و به نویسندگی عباس جمالی است که قصه‌ی پنج زن را در تهران روایت می‌کند.

او با اشاره به حضور بازیگرانی که برای این نمایش انتخاب شده و یک ماهی است که در حال تمرین هستند، اضافه کرد: «پنج ثانیه برف» از 25 مهرماه در تالار حافظ اجرا خواهد شد.

این کارگردان که پیش از این نمایش‌هایی همچون «مالی‌سویینی»، «P2»، «ابرها»، «فرکانس»، «زنِ مرد» و «فیل قرمز» را با استقبال خوب مخاطبان اجرا کرده اعلام کرد که نشست خبری جدیدترین نمایش‌اش چهارم مهرماه از ساعت 12 در تالار وحدت برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×