» آرشیو مطالب » نمایش «یاس قد خمیده» در کرج به صحنه می‌رود
آرشیو مطالب - استان ها

نمایش «یاس قد خمیده» در کرج به صحنه می‌رود

اسفند ۲۳, ۱۳۹۴ 2

نمایش مذهبی یاس قد خمیده اثری از گروه گل نرگس با حمایت سازمان فرهنگی ورزشی و حوزه ۸ بسیج الشهدا شهرداری کرج از ۲۰ تا ۲۱ اسفندماه در مهرشهر کرج روی صحنه می‌رود.
حامد خسروی کارگردان نمایش «یاس قد خمیده»در گفت و گو با تئاتر البرز اظهار کرد:هدف از اجرای این نمایش خودسازی انسان با شناخت شیوه و زندگی اهل بیت و تاثیر بر مخاطبان و باز شدن مسیر تزکیه روح بینندگان در جامعه دانست.
این نمایش از غربت حضرت زهرا(س) و امیرالمؤمنین علی(ع) پس از رحلت پیامبر تا شهادت بانوی دوعالم روایت می‌کند.
علیرضا پهلوانی، فرزاد تجلی، ابوالفضل شمس رضایی، علیرضا جمشیدی، پگاه نجفی، نادین قربانی و مهشید ورزدار در این نمایش بازی می‌کنند.
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: دستیار کارگردان: علیرضا جمشیدی، بازخوانی بر اجرا :کوروش خزاعی و محمد عسگری، برنامه‌ریز، ابوالفضل شمس رضایی، آهنگسازی، آرش رحمانی، درام برعهده بهادر فیروز بخت و طراحان و مدیران صحنه، علیرضا پهلوانی و علیرضا جمشیدی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×