اجرای ۲ اثر نمایشی در عمارت روبرو
۲ نمایش «نبض» و «مویرگ» این شب ها در عمارت روبرو اجرا می شوند.
به گزارش تئاتر آنلاین به نقل از روابط عمومی مجموعه فرهنگی هنری عمارت روبرو، پرفورمنس آرت «نبض» کاری به نویسندگی جلال تهرانی و کارگردانی نسیم عرفانی است که از امشب ۲۸ خرداد تا ۸ تیر هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در عمارت روبرو اجرا می شود.
محمد صادق ملک و محسن ابوالحسنی بازیگران این اثر هستند و سایر عوامل این پرفورمنس عبارتند از طراح گرافیک: پوریا احمدیان، صدا: حانیه موسوی، گروه کارگردانی: مارسل داوودی، محمد ابهری، مسعود لطفی، گروه عکاسی: محمد ابهری و مسعود لطفی.
همچنین نمایش «مویرگ» کاری به نویسندگی و کارگردانی محمد کارخانه است که اجرای خود را از ۲۵ خرداد آغاز کرده و تا ۸ تیر هر شب ساعت ۱۸ اجرا دارد. این نمایش داستان محکومانی است که در آخرین شب زندگی کنار هم هستند.
عوامل این نمایش عبارتند از دستیار کارگردان: حنانه جعفری نژاد، طراح صحنه: امید افرند، موسیقی آرش مبارکی، مدیر تولید: محمد وطنی، بازیگران: علیرضا شاندیز، امین محمودی، فرگل موسوی و فرناز فرآئیدی.