» آرشیو مطالب » گروه تئاتر «بازی» از درختان حمایت می کند/ حذف اقلام تبلیغات کاغذی
آرشیو مطالب - تئاتر ایران

گروه تئاتر «بازی» از درختان حمایت می کند/ حذف اقلام تبلیغات کاغذی

فروردین ۱۴, ۱۳۹۷ 1

گروه تئاتر «بازی» با دغدغه ای محیط زیستی و به منظور حمایت از درختان، با راه اندازی کمپین «درختان را قطع نکنیم»، اقلام تبلیغات کاغذی نمایش «دیابولیک: رومئو و ژولیت» را حذف کرد.

به گزارش تئاتر آنلاین و به نقل از مهر، طبق گزارش های منتشر شده از سوی منابع رسمی برای تولید یک تن کاغذ باید ۲۴ درخت نسبتا تنومند قطع شود و همچنین به حدود ۶۰ مترمکعب آب نیز نیاز است. در ایران سالانه به ۲ میلیون تن کاغذ نیاز است که ۱.۷ میلیون تن آن تولید داخل است. از این رو بالغ بر ۱۵ میلیون درخت به صورت سالانه در ایران قطع می شود.

ما بدون توجه به شرایط موجود و قطع بی رویه درختان، در طول روز و در اکثر موارد استفاده بی رویه ای از کاغذ داریم. در عرصه تئاتر نیز که یک فعالیت هنری و فرهنگساز است، به این نکته مهم کمتر توجه داریم که سالانه مقدار زیادی پوستر و بروشور به منظور تبلیغ آثاری که به صحنه می روند منتشر می شود؛ اقلامی تبلیغاتی که بخش اعظم آن ها بلااستفاده رها می شوند.

گروه تئاتر «بازی» به سرپرستی آتیلا پسیانی در آستانه اجرای نمایش «دیابولیک: رومئو و ژولیت»، برای همراهی با افرادی که دغدغه حفظ درختان و محیط زیستی سالم دارند، در اقدامی قابل تأمل کمپین «درختان را قطع نکنیم» را راه اندازی کرده است تا توجه هنرمندان، مخاطبان و علاقه مندان به تئاتر را به این نکته مهم جلب کند که تئاتر نیز می تواند به سهم خود از قطع درختان و مصرف بی رویه کاغذ جلوگیری کند.

این گروه تئاتری به منظور حمایت از درختان تمامی اقلام تبلیغات کاغذی نمایش «دیابولیک: رومئو و ژولیت» اعم از پوستر و بروشور را حذف کرده است تا در عرصه هنر نیز در راستای جلوگیری از مصرف بی رویه کاغذ، گامی برداشته شود.

نمایش «دیابولیک: رومئو و ژولیت» از ۱۵ فروردین در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می رود.

عکس از مهرداد متجلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×