» آرشیو مطالب » «من در پوست شیرم نمی‌گنجم» از ۵ شهریور در خانه هنرمندان
آرشیو مطالب - تئاتر ایران

«من در پوست شیرم نمی‌گنجم» از ۵ شهریور در خانه هنرمندان

شهریور ۵, ۱۳۹۶ 2

نمایش «من در پوست شیرم نمی گنجم» به کارگردانی صبا آزادی از ۵ شهریور در خانه هنرمندان به صحنه می رود.

به گزارش تئاتر آنلاین و به نقل از مهر، نمایش «من در پوست شیرم نمی گنجم» به نویسندگی، طراحی و سرپرستی روزبه حسینی و کارگردانی صبا آزادی از ۵ شهریور در خانه هنرمندان اجرا می شود.

این نمایش سومین نمایش از رپرتوار اقتباسی «وَ ناگهان» بوده که تنها هفت اجرا خواهد داشت. در این نمایش فرهاد تفرشی، علیرضا دری، کیا شقاقی، میثم غنی زاده، فاطمه نوروزی به ایفای نقش می پردازند.

همچنین از دیگر عوامل می‌توان به پویا نوروزی ساخت و اجرای زنده موسیقی، نیما قپانوری طراحی و ساخت ویدیو مپ، سارا حدادی مشاور رسانه ای – مکث و رحمان حسینی هماهنگی و برنامه ریزی رپرتوار اشاره کرد.

«من در پوست شیرم نمی گنجم» به نویسندگی و طراحی روزبه حسینی و به کارگردانی صبا آزادی از ۵ شهریور ساعت ١٩ به مدت ٧ شب در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×