کارگردان «مثلث» با نمایش «رومولوس» روی صحنه می‌آید

نوشته شده توسط

در

به گزارش تئاترآنلاین، قیس یساقی، کارگردان نمایش «مثلث»، تازه‌ترین اثر نمایشی خود با عنوان «رومولوس» را از ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵ روی صحنه می‌برد.

این نمایش به نویسندگی فواد زیدانلویی و با اقتباسی آزاد از نمایشنامه «رومولوس کبیر» نوشته فردریش دورنمات تولید شده و جدیدترین اثر گروه تئاتر «نخ‌نما» به شمار می‌رود.

«رومولوس» در ژانر کمدی سیاه تاریخی و با مدت زمان ۶۵ دقیقه اجرا خواهد شد. شعار یا ایده محوری این اثر با جمله «شیوه‌ی بی‌صدا بلعیدن گرگ» معرفی شده است.

روابط عمومی و تبلیغات این پروژه را مهدی غلامی برعهده دارد. همچنین اعلام شده است اطلاعات مربوط به محل اجرا، زمان آغاز پیش‌فروش بلیت، ساعت اجرا و معرفی سایر عوامل این نمایش، به‌زودی منتشر خواهد شد.

گروه اجرایی از مخاطبان درخواست کرده است به دلیل شرایط اجرای نمایش، از همراه داشتن کودکان زیر ۱۲ سال خودداری کنند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *