» آرشیو مطالب » «فصل رنگ‌ها» در نگارخانه بهزاد جان می‌گیرد
آرشیو مطالب

«فصل رنگ‌ها» در نگارخانه بهزاد جان می‌گیرد

آبان ۲۴, ۱۳۹۲ 2

نمایشگاه نقاشی آبرنگ مریم شهیدی با عنوان «فصل رنگ‌ها» در نگارخانه کمال‌الدین بهزاد برگزار می‌شود.

این هنرمند درباره‌ی برپایی این نمایشگاه به ایسنا، گفت: 42 تابلو با تکنیک آبرنگ با موضوع طبیعت و مناظر ایران به نمایش گذاشته خواهد شد. همه‌ی تابلوها مربوط به کارهای من بین سال‌های 90 تا 92 است. بیشتر مناظر کار شده مربوط به شهر ماسوله و مناطق مختلف شمال ایران هستند.

او افزود: نمایشگاه «فصل رنگ‌ها» دومین نمایشگاه انفرادی من است. نمایشگاه قبلی‌ام نیز با همین موضوع طبیعت و مناظر ایران سال 90 در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد. همچنین کارهایم در نمایشگاه‌های گروهی به نمایش گذاشته شده‌اند.

شهیدی درباره‌ی دلیل انتخاب این موضوع برای نقاشی اظهار کرد: تکنیک آبرنگ گستردگی زیادی در هنر نقاشی دارد و برای موضوعات مختلف حتی در نقاشی‌هایی به سبک مدرن از آن استفاده کرد، اما من به دلیل علاقه‌ای که به مناظر کشور و موضوعات رئال دارم تصمیم گرفتم در این زمینه کار کنم.

نمایشگاه «فصل رنگ‌ها» روز 25 آبان ماه در نگارخانه کمال‌الدین بهزاد افتتاح می‌شود و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه به نشانی بلوار کشاورز، نبش خیابان 16 آذر، شماره 284 مراجعه کنند.

هنرمندان با محرم همنوا می‌شوند

همچنین نمایشگاهی با عنوان «همنوا با محرم» شامل آثار خوشنویسی و تذهیب داور قاسمی و معصومه کشاورز در نگارخانه ارسباران گشایش یافته است.

در این نمایشگاه که با موضوع محرم و واقعه عاشورا برگزار شده، 26 تابلوی خوشنویسی نستعلیق از داور قاسمی با تذهیب‌کاری معصومه کشاورز به نمایش گذاشته شده است.

داور قاسمی متولد 1356 در تهران و دارای مدرک فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران است که هنر خوشنویسی را نزد اساتیدی چون محمدعلی بودلایی، ناصر نوروزی‌منش ، حسین غلامی و حمیدرضا جمشیدی آموخته است. او هم‌اکنون عضو و مدرس انجمن خوشنویسان ایران است.

نمایشگاه «همنوا با محرم» از 19 تا 30 آبان ماه از ساعت 9 تا 19 در گالری فرهنگسرای ارسباران واقع در سید خندان، خیابان جلفا، گالری شماره یک فرهنگسرا مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×