» آرشیو مطالب » «ریچارد سوم اجرا نمی‌شود» در چهارسو/ هنرمندی که اجازه اجرا ندارد
آرشیو مطالب - تئاتر ایران

«ریچارد سوم اجرا نمی‌شود» در چهارسو/ هنرمندی که اجازه اجرا ندارد

تیر ۵, ۱۳۹۷ 3


روح الله جعفری قصد دارد از اواخر تیرماه نمایش «ریچارد سوم اجرا نمی شود» را در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به صحنه ببرد.

به گزارش تئاتر آنلاین، روح‌الله جعفری سرپرست گروه تئاتر «گیتی» بعد از چهار سال که از آخرین اجرایش می گذرد، قصد دارد اواخر تیرماه نمایش «ریچارد سوم اجرا نمی‌شود» را در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به صحنه ببرد.

این نمایش نوشته ماتئی ویسنی یک با ترجمه اصغر نوری و دراماتورژی و کارگردانی روح الله جعفری روایت برهه‌ای از زندگی کارگردانی است که در روسیه اجازه‌ اجرای نمایش به او داده نمی‌شود.

آخرین اجرای عمومی روح الله جعفری در مقام کارگردان نمایش «من چه جوری ممکنه یه پرنده باشم؟» بود که در سال ۹۲ در سالن چهارسو تئاتر شهر به صحنه رفت. عوامل و بازیگران این اثر نمایشی به زودی معرفی خواهند شد.

از این منتقد و پژوهشگر با کتاب «گروه هنر ملی از آغاز تا پایان ۱۳۳۵-۱۳۵۷» در بهمن‌ماه ۹۶ و در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در گروه هنر و در بخش هنرهای نمایشی تجلیل ‌به‌ عمل آمد.

کد خبر 4330291
آروین موذن زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×