» آرشیو مطالب » دومین روز از جشنواره شبیه خوانی علویون برگزار شد
آرشیو مطالب - برگزیده - تئاتر ایران

دومین روز از جشنواره شبیه خوانی علویون برگزار شد

مهر ۲۱, ۱۴۰۱ 2

سومین جشنواره تعزیه علویون از ۲۰ مهر در پردیس تئاتر تهران آغاز و در روز دوم گروه‌های ابا عبدالله الحسین (ع) و نوای کربلا به اجرای تعزیه پرداختند.

به گزارش تئاتر آنلاین به نقل از روابط عمومی پردیس تئاتر تهران، این جشنواره با حضور ۱۳ گروه برگزیده از بین ۵۰ گروه  از اقصی نقاط کشور برگزار می‌شود و در پایان برگزیدگان در قسمت‌های مختلف معرفی می‌شوند.

دومین روز این مراسم دو گروه ابا عبدالله الحسین (ع) به سرپرستی مجید ربانی و معین البکاءی مجتبی حیدری از شهر دماوند با اجرای تعزیه شهادت امام علی (ع) و گروه نوای کربلا به سرپرستی حمید رضا رجبی و معین البکاءی محمد علیجانی با اجرای تعزیه حدیث شریف کساء برگزار شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در برنامه به آدرس پردیس تئاتر تهران واقع در بزرگراه امام علی (ع)، اتوبان شهید محلاتی شرق، خیابان شهید شاه‌آبادی جنوبی، بعد از میدان مالک اشتر، خیابان بقایی مراجعه و یا برای کسب اطلاعات با تلفن ۹۶۶۵۷۶۰۵تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×