» تئاتر ایران » دل تورو «هزارتوی پان» را به تئاتر می برد
تئاتر ایران

دل تورو «هزارتوی پان» را به تئاتر می برد

آذر ۲۷, ۱۳۹۱ 3

درام دلهره‌آور و فانتزی “هزار توی پان” ساخته گیلرمو دل‌تورو راه خود را به روی صحنه تئاترباز کرده و به صورت یک نمایش ضد فاشیستی اجرا می‌شود.

این درام واقع‌گرایانه و تلخ که قصه‌اش در دوران حکومت فرانکو در اسپانیا اتفاق می‌افتد، تبدیل به یک نمایش موزیکال خواهد شد.

گوستاو سانتااولالا آهنگساز اسکار گرفته سینما( و خالق موسیقی متن «بابل» و «کوهستان بروکبک») اشعار و موسیقی متن این نسخه موزیکال را می‌نویسد.

پل ویلیامز بازیگر و فیلم‌نامه نویس تئاتر هم در کار نوشتن اشعار متن «هزار توی پان» تئاتری با این آهنگساز همکاری خواهد کرد.

قصه نسخه سینمایی «هزار توی پان» در سال 1944 و در اسپانیای تحت حاکمیت ژنرال فرانکوی مستند و سخت‌گیری‌های سیاسی او اتفاق می‌افتاد.

شخصیت اصلی قصه فیلم، اقلیا یک دختر کوچک بود که تحت تاثیر افسانه‌های کلاسیک شاه پریان بود و کاری با واقعیت‌های تلخ محیط پیرامون خود نداشت.

وی در کنار مادر باردار و ناپدری خود در دهکده‌ای کوچک زندگی می‌کند، که یک فرمانده خشن نظامی طرفدار فرانکو آن را تحت کنترل خود دارد.

اوفلیا شب‌ها یک پری را ملاقات می‌کند که او را به یک مرکز تماشایی هزار تو می‌برد. این پری از اوفلیا می‌خواهد وفاداری خود را ثابت و سه کار مهم را انجام دهد.

نمایش نامه اقتباسی «هزار توی پان» را خود گیلرمودل تورو نوشته است. او طی چهار سال اخیر خیلی بی‌صدا، مشغول انجام این کار بوده است.

این فیلم‌ساز خود را از تحسین‌کنندگان هنر گوستاو سانتااولالا و پل ویلیامز معرفی می‌کند و می‌گوید «شبح اپرا» ی آنها یک شاهکار هنری بود.

سانتااولالا هم کار بر روی اثری که دل تورو خالق قصه و حال و هوای آن بوده، را یکی از هیجان‌انگیز‌ترین کارهای هنری خود ارزیابی می‌کند.

گیلرمودل تورو و دو تهیه‌کننده دنیای تئاتر، تهیه‌کنندگان نسخه تئاتری «هزارتوی پان» هستند. هنوز زمانی برای اجرای این نمایش تئاتری تعیین نشده است.

دل تورو نسخه سینمایی «هزار توی پان» را سال 2006 کارگردانی کرد. این فیلم نمایش موفقیت‌آمیزی در جدول گیشه نمایش سینماهای اسپانیا و بقیه کشورهای جهان داشت و با تحسین فراوان منتقدان سینمایی روبرو شد.

کشور اسپانیا این فیلم را به عنوان نامزد رسمی این کشور اروپایی به رقابت‌های اسکار در رشته بهترین فیلم خارجی سال معرفی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×