تماشاخانههای سیار کانون پرورش فکری به گیلان سفر کردند
بهگزارش تئاتر آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، ۲ تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روزهای ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ همزمان در مناطق کمبرخوردار و گردشپذیر استان گیلان به اجرای برنامه میپردازند.
هدف از این حرکت فرهنگیهنری ارایه فعالیتهای هدفمند و نشاطآفرین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در «قالب ستاد استانی جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان ایثار» به شمار میرود.
حضور تماشاخانههای سیار کانون پرورش فکری در استان گیلان افزون بر آگاهیبخشی و خدماترسانی هرچه بهتر به آیندهسازان ایران اسلامی و خانوادهها، نمایشی از همگرایی فرهنگی است و استانداری، کانون پرورش فکری، آموزش و پرورش، بنیاد شهید انقلاب اسلامی و دیگر دستگاههای فعال در عرصه فرهنگ استان، نقش بهسزایی در پیشبرد این حرکت فرهنگی برعهده دارند.
معرفی فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی کانون، اجرای قصهگویی، پخش نماهنگ، هنرنمایی مجریان فعال در عرصه کودک و نوجوان و اجرای نمایش، از جمله برنامههایی است که با حضور تماشاخانهها و مراکز سیار این مجموعه فرهنگی اجرایی میشود.
اجرای این تماشاخانهها صبح روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت، با حضور در شهرستانهای رودسر و لنگرود آغاز شد و با اجرای نمایش «۹۹-۶۵» و فعالیتهای فرهنگی همراه بود.
در همین روز، دیگر تماشاخانه سیار کانون به غرب استان گیلان سفر میکند و افزون بر اجرای فعالیتهای کودک و نوجوان محور، نمایش «حیاطخانه ما» را به ترتیب در شهرستان فومن و صومعهسرا روی صحنه میبرد.
طی این روز، یک دستگاه تماشاخانه به شهرستانهای رضوانشهر و بندرانزلی میرود و در راستای اجرای برنامههای مربیان مراکز سیار شهری و روستایی کانون، با نمایشهای «حیاط خانه ما» و «۹۹-۶۵» پذیرای علاقهمندان خواهد بود.
استقرار تماشاخانه سیار کانون در عصر روزهای سهشنبه و چهارشنبه در پیادهراه فرهنگی (میدان شهدای ذهاب) شهر رشت و اجرای فعالیتهای متنوع فرهنگیهنری با حضور مجریان مطرح کودک و نوجوان از برنامههایی است که برای مخاطبان اجرا میشود.
سیدجلیل میرعظیمی مدیرکل کانون استان گیلان از اجرای تئاتر «۱۲ دقیقه» در مرکز شماره ۱ کانون رشت و روی صحنه رفتن تئاترهای «نهالیکه بابام کاشت» و «۱۲ دقیقه» در کانون پرورش فکری لاهیجان به ترتیب در روزهای سهشنبه و چهارشنبه خبر داد و افزود: ایثار و شهادت، درون مایه این آثار محسوب میشود.
غنیسازی اوقات فراغت مخاطبان، نشاطبخشی و ارتقای آگاهیهای آیندهسازان و خدماترسانی به کودکان و نوجوانان مناطق کمبرخوردار، از جمله اهداف متولیان تماشاخانههای سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهشمار میرود.