» آرشیو مطالب » بهرام جمالی مدیر عامل بنیاد رودکی شد
آرشیو مطالب

بهرام جمالی مدیر عامل بنیاد رودکی شد

فروردین ۲۰, ۱۳۹۳ 1

02طی حکمی از سوی دکتر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، بهرام جمالی مدیر عامل بنیاد رودکی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، در حکم صادر شده از سوی علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به «بهرام جمالی» مدیر عامل بنیاد رودکی آمده است :

«نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جناب‌عالی در عرصه فرهنگ و هنر، به استناد ماده 12 اساسنامه بنیاد فرهنگی هنری رودکی و بنا به پیشنهاد معاون محترم امور هنری و مصوبه جلسه مورخ 28/12/92 به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی منصوب می‌شوید. توفیق روزافزون‌تان را از درگاه حضرت احدیت مسئلت دارم.»

بهرام جمالی مدرس دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان می باشد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد موسیقی است و فعالیت های متعدد هنری از جمله برپایی نمایشگاه های خوشنویسی و تذهیب و همچنین کنسرت های مختلفی در داخل و خارج ازکشور داشته است.

ایشان تالیفاتی نیز در حوزه آموزش موسیقی ایرانی ، بداهه نوازی ، هنرهای تجسمی و ….. را دارا می باشد.

از سوابق اجرایی می توان ؛ مدیر هنری فرهنگسرای خاوران، معاونت هنری منطقه 17 سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سرپرست فرهنگسرای اقوام و مدیر آموزش دانشگاه اشاره نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×