» آرشیو مطالب » اقبال جوانان به تئاتر/ بودجه تئاتر دو برابر می شود
آرشیو مطالب - تئاتر ایران

اقبال جوانان به تئاتر/ بودجه تئاتر دو برابر می شود

بهمن ۱۳, ۱۳۹۵ 1

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از افزایش دو برابری بودجه تئاتر در سال ۹۶ خبر داد و گفت: تئاتر در آستانه تحول و مورد اقبال جوانان قرار گرفته است.

به گزارش تئاتر آنلاین، سید رضا صالحی‌ امیری پس از اتمام جلسه هیأت وزیران درباره برنامه‌های این وزارتخانه در آستانه دهه فجر ضمن تشکر از خدمات رسانه‌ها و تبریک به مناسبت ایام دهه فجر، گفت: مهمترین اخبار، بحث جشنواره‌ها است که افتتاحیه جشنواره تئاتر بود.

وی با بیان اینکه همزمان در هفت استان دیگر نیز اجرا صورت می‌گیرد، ادامه داد: تئاتر در آستانه تحول در کشور قرار داد، میانگین هر شب ۹۰ تا ۱۱۰ اجرا داشتیم و اقبال سن جوان به این حوزه قابل توجه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به حضور هنرمندان ۴۱ کشور جهان در حوزه تئاتر نیز اشاره کرد و با ملموس دانستن آن، گفت: یکی از مباحث حوزه تئاتر امسال، محیط‌زیست و آب بود که مورد توجه قرار گرفت.

صالحی‌امیری با بیان این که شب گذشته در اختتامیه جشنواره تئاتر از استاد رفیعی هم تجلیل به عمل آمد، افزود: موضوع دیگر در جشنواره امسال، بازگشت این حوزه به نسل جوان است چرا که ما در هنر در ایران از اقبال عمومی برخوردار شده است. موضوع بعدی توجه نسل جوان به شکوفایی و خلاقیت در این حوزه است و سومین موضوع، واگذاری این صنف به نسل جوان است.

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از یکم تا ۱۲ بهمن برگزار شد. در اختتامیه این جشنواره از علی رفیعی تجلیل شد. او متولد ۱۳۱۷ اصفهان، دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد جامعه شناسی از دانشگاه سوربن، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تئاتر از دانشگاه سوربن، دیپلم عالی کارگردانی از دانشگاه بین‌المللی تئاتر فرانسه، دیپلم بازیگری از مدرسه شارل دولن فرانسه است. از دیگر فعالیت‌های جنبی وی می‌توان به بازی در فیلم های سینمایی و تلویزیونی فرانسه و انگلیس، تدریس در دانشگاه تهران، ریاست تئاتر شهر و رئیس دانشکده هنرهای دراماتیک اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×