» آرشیو مطالب » اجرای تخصصی سازهای کوبه‌ای در تالار رودکی
آرشیو مطالب

اجرای تخصصی سازهای کوبه‌ای در تالار رودکی

اسفند ۵, ۱۳۹۱ 6

کنسرت گروه موسیقی تنبوک به سرپرستی حسین مرشدپور 10 و 11 اسفندماه جاری در تالار رودکی تهران برگزار می‌شود.

 به گزارش MrArt، کنسرت گروه موسیقی تنبوک به سرپرستی حسین مرشدپور و همراهی بهمن رجبی 10 و 11 اسفند در تالار رودکی تهران برگزار می‌شود.

بنابر گزارش روابط عمومی بنیاد رودکی این کنسرت برای اولین بار در تهران به اجرای تخصصی سازهای کوبه‌ای می پردازد و در بخش نخست آن تکنوازی تنبک توسط  بهمن رجبی و در بخش دوم نیز تکنوازی تنبک زورخانه‌ای، گروه نوازی بر مبنای قطعه سینه زنان حرم کربلا اجرا می‌شود.

در این برنامه هنرمندانی همچون محمدرضا هاشمی، قاسم نائیج، آزاده آسودگان، محمدگودرزی، سولمازو سوفیاخرمایی، فیاض بزرگ‌زاده، شیدا قلی‌زاده، هاشم آسیابان و تورج شهسواری  سرپرست گروه حسین مرشد پور را همراهی می کنند.

بلیت این کنسرت  در گیشه تالار وحدت به فروش می‌رسد.

گروه موسیقی تنبوک به سرپرستی حسین مرشد‌پور 10 اسفندماه جاری ساعت 16:30 و 11 اسفند ساعت 19 در تالار رودکی روی صحنه می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×