» آرشیو مطالب » دور جدید اجرای «یوزف‌کا» در تماشاخانه هما آغاز شد
آرشیو مطالب - برگزیده - تئاتر ایران

دور جدید اجرای «یوزف‌کا» در تماشاخانه هما آغاز شد

تیر ۲۵, ۱۴۰۴ 2

یوزف‌کا از خواب بیدار می‌شود، و کابوس‌ها یکی‌یکی از دل کمد بیرون می‌آیند؛ نمایشی برگرفته از جهان فرانتس کافکا، این بار به کارگردانی شهروز دل‌افکار، روی صحنه تماشاخانه هما آمده است.

به گزارش تئاتر آنلاین،نمایش «یوزف‌کا» به کارگردانی شهروز دل‌افکار و تهیه‌کنندگی کسری فولادی، دور جدید اجراهای خود را در تماشاخانه هما آغاز کرده است.

این نمایش به نویسندگی مشترک محمد چرمشیر و فرهاد مهندس‌پور تیر و مرداد ماه سال جاری ساعت 19 در سالن شماره یک تماشاخانه هما روی صحنه می‌رود.

بهروزپناهنده، پژواک ایمانی، رها حاجی‌زینل، سحر عبدالمالکی، احسان رضوانی، آرمینا ضیانور، عرشیا چاکرحسینی، مهرشاد نیکخواه، یگانه اصغری، آروین قادری، الهه احمدزاده،سیدامیر علی ناصری و شهروز دل‌افکار بازیگران نمایش «یوزف‌کا» را تشکیل می‌دهند.

در خلاصه داستان نمایش «یوزف‌کا» آمده است: «یوزف کا از خواب بیدار می‌شود و با آدم‌های جدیدی مواجهه می‌شود که یک به یک از کمدهای اتاقش بیرون می‌آیند.

علی معلم در مقام مشاور تهیه‌کننده و امیر دلفانی به عنوان مجری طرح در این اثر نمایشی حضور دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×