حرکت تئاتر خیابانی به سمت آموزش و تعلیم و تربیت است
همدان – داور بخش خیابانی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با بیان اینکه تئاتر جنبه تعلیم و تربیت دارد، گفت: سمت و سوی تئاتر خیابانی آموزش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است.
به گزارش تئاتر آنلاین، احمد بیگلریان صبح جمعه در جمع خبرنگاران گفت: امسال تئاترهای خیابانی در جشنواره نسبت به سال گذشته از نظر تکنیک با محتواتر و به فضای کودک و نوجوان نزدیکترشده است.
وی با بیان اینکه جشنواره به ذائقه کودکان نزدیک است، افزود: امسال نمایش های جشنواره دارای محتوای آموزشی است و مخاطبان را از دوران کودکی با مسائل زندگی آشنا می کند.
این هنرمند تئاتر به ویژگی تئاترخوب اشاره کرد و گفت: تئاتری که همراه با مسائل آموزشی باشد و مسائل و نیازهای کودکان را مطرح کند یک تئاتر خوب درحوزه کودک است.
بیگلریان ادامه داد: آموزش های مختلف اخلاقی و تربیتی در قالب هنر تئاتر در درازمدت اثرگذاری بیشتری دارد.
وی اظهار داشت: شور و اشتیاق کودکان و نوجوانان همدانی همراه همیشگی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.