یکپارچه سازی حمایتهای وزارت فرهنگ بر بستر «هنر کارت» بررسی شد
راهکارهای تجمیع و یکپارچه سازی حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بستر «هنر کارت» با حضور معاونتها و موسسات زیر مجموعه این وزارتخانه بررسی شد.
به گزارش تئاتر آنلاین به نقل از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، اولین جلسه هم اندیشی نمایندگان معاونت ها و موسسات زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران صندوق اعتباری هنر و مدیران «هنر کارت» درباره بررسی راهکارهای تجمیع و یکپارچه سازی حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بستر «هنر کارت» روز چهارشنبه ۲۷ مهر برگزار شد.
در این نشست که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر، مدیرعامل شرکت «هنر کارت» و نمایندگان معاونت ها و موسسات زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، راهکارهای ساماندهی، تجمیع و یکپارچه سازی حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بستر «هنر کارت» مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در ابتدای این نشست فرزاد طایفه حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر اظهار کرد: صندوق تلاش می کند فاصله خود را با اصحاب فرهنگ و هنر کم کند و شبکه ارتباطی منسجم میان اعضا و صندوق برقرار شود. تسهیل در ارائه خدمات، توزیع متوازن منابع، شفافیت در عملکرد از ویژگی های «هنر کارت» است.
وی با اشاره به آمار ثبت نام اعضا در ادامه گفت: تاکنون قریب به ۸۳ هزار هنر کارت صادر و توزیع شده است. همچنین کمک هزینه معیشتی ناشی از شیوع بیماری کرونا و بسته حمایتی اصحاب فرهنگ و هنر طی سالهای ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به حساب متصل به «هنر کارت» اعضا واریز شده است.
حیدری تصریح کرد: با توجه به تأکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی ساماندهی و تجمیع حمایت های تمامی حوزه های تحت پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بستر هنرکارت، برنامه ریزی های لازم در این خصوص در صندوق اعتباری هنر انجام و زیرساخت های هنرکارت تقویت شده است. این جلسه نیز با هدف بررسی راهکارهای لازم برای این کار تشکیل شده است تا با همفکری و همراهی معاونت ها و موسسات زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این امر به زودی محقق شود.
برنامه های وزارت فرهنگ برای دارندگان هنر کارت
در ادامه این نشست مرادی مدیر پروژه هنر کارت با اشاره به اهداف صدور «هنر کارت» گفت: این کارت براساس ۲ هدف اولیه شکل گرفت. اولین هدف در پاسخ به مطالبات اصحاب فرهنگ و هنر مبنی بر صدورکارت شناسایی و شناسه هویت فرهنگی و هنری اعضای صندوق اعتباری هنر بود. هدف دوم صدور «هنرکارت» ارائه تسهیلات و حمایت های صندوق از جمله وام، بیمه تأمین اجتماعی و درمان تکمیلی، پرداخت کمک مستمری و طرح تکریم از درگاه واحد و در قالب شبکه یکپارچه به اعضا بود. در حقیقت هنرکارت یک کارت شناسایی و بانکی عضو شبکه شتاب با قابلیت ارائه انواع خدمات و سرویس های متنوع به اعضای صندوق اعتباری هنر است.
وی با اشاره به اهداف نوین و اقدامات انجام شده درباره توسعه خدمات این کارت گفت: در دولت مردمی در نظر داریم خدمات متنوعی به هنرمندان کشور در قالب هنرکارت ارائه دهیم که اقدامات اولیه با توسعه همکاری ها و برگزاری جلسات متعدد با نهادها و سازمان های خدمات محور انجام شده است. در حال حاضر دارندگان «هنر کارت» از خدمات هتلهای ایرانگردی و جهانگردی با تخفیف ویژه برخوردار هستند و توافقات نهایی با بسیاری از مراکز تفریحی و گردشگری نیز درحال انجام است.
مدیرعامل هنرکارت تصریح کرد: اکنون هنرکارت به بلوغی رسیده است که می تواند با همکاری معاونت ها و سایر موسسات زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمات خود را گسترش و تمامی حمایت های ارائه شده به اصحاب فرهنگ و هنر کشور از بستر این کارت ارائه شود.