» آرشیو مطالب » گیشه‌ی سینماهای پایتخت به کام دو فیلم!
1448
آرشیو مطالب

گیشه‌ی سینماهای پایتخت به کام دو فیلم!

مرداد 4, 1392 0

آمار رسمی فروش فیلم‌های سینمای پایتخت تا اول مرداد ماه منتشر شد.

به گزارش، براساس آمار منتشر شده از سوی بنیاد سینمایی فارابی، تنها دو فیلم «گذشته» اصغر فرهادی و «چه خوبه که برگشتی» داریوش مهرجویی توانسته‌اند در این مدت با اقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شوند.

«گذشته» در 32 روز اکران خود در سینماهای تهران توانسته یک میلیارد و هفت میلیون تومان فروش داشته باشد و «چه خوبه که برگشتی» هم در 51 روز اکران به فروش 837 میلیون تومانی رسیده است، اکران هر دو فیلم همچنان ادامه دارد.

«بیتابی بیتا» به کارگردانی مهرداد فرید که انتظار می‌رفت به دلیل حضور بازیگر چهره‌ای مانند حامد بهداد فروش مناسبی داشته باشد در 39 روز اکران خود نتوانست با اقبال آنچنان در سینماهای تهران روبرو شود و تاکنون تنها 180 میلیون تومان فروش داشته است. همچنین «گهواره‌ای برای مادر» با بازی الهام حمیدی و امیر آقایی نیز در مدت 11 روزه‌ی اکران خود تاکنون تنها 12 میلیون تومان بلیت فروخته است. اکران این دو فیلم نیز در بیش از ده سینمای تهران ادامه دارد.

در میان فیلم‌هایی که با شکست کامل در گیشه مواجه شده‌اند نیز می‌توان به «خودزنی» با فروش 77 میلیون تومان در 39 روز، «زبان مادری» با شش میلیون تومان در 14 روز، «گلوگاه» با 35 میلیون تومان در 25 روز و «یک مرد یک شهر» با هفت میلیون تومان در 14 روز اشاره کرد.

فیلم «یکی برای همه» با فروش 212 میلیون تومانی در طول 54 روز نمایش از گیشه خداحافظی کرده است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×