نمایش «خروس» رحمانیان در خانه موزه استاد عزت الله انتظامی
نمایش «خروس» به نویسندگی «محمد رحمانیان» و کارگردانی «رضا احمدی» پس از ماه مبارک رمضان به مدت 8 شب اجرا می شود.
تئاتر آنلاین: نمایش «خروس» به نویسندگی «محمد رحمانیان» و کارگردانی «رضا احمدی» پس از ماه مبارک رمضان به مدت ۸ شب اجرا می شود.
به گزارش «روابط عمومی نمایش»، نمایش «خروس» که شهریور سال گذشته در سالن بهار تئاتر شهر مشهد به روی صحنه رفته بود نگاه مثبت همه منتقدان، هنرمندان و تماشاگران مشهدی را به خود اختصاص داد و با تغییر یکی از بازیگران از ۲۸ تیر ماه تا ۴ مرداد هر شب ساعت ۱۹:۳۰ در خانه موزه استاد عزت الله انتظامی تهران به روی صحنه می رود.
بازیگر و عوامل گروه عبارتند از: نرگس آمنده، آرش تبریزی، عاطفه هاشمیان و سعید توکلی به عنوان بازیگر، میثم نویریان (طراح صحنه)، محبوبه سلطانی (طراح لباس)، سمیه ارقبایی (طراح گریم) و محمد جواد عبدی (روابط عمومی) حضور دارند.
برای تهیه بلیت می توانید از طریق سایت تیوال و یا با شماره ۰۹۱۲۶۸۸۶۰۳۸ تماس بگیرید، آدرس سالن نمایش خیابان اندرزگو (قیطریه)، شرق به غرب، روبروی بلوار کاوه، خیابان احمدی، خانه موزه استاد عزت الله انتظامی است.
