درخشش نمایش «مرثیهای بر قتل ژولیوس سزار و چند مرغ از سیمرغ»
به گزارش تئاتر آنلاین، این جوایز عبارتند از: تندیس کارگردانی برگزیده: مجتبی رستمیفر | تندیس طراحی صحنه برگزیده: مجتبی رستمیفر | تندیس طراحی حرکت برگزیده: مجتبی رستمیفر | تندیس طراحی نور برگزیده: ایمان نخلستانی | تقدیر طراحی لباس: سارا حسینپور.
رستمیفر درباره ارایه نمایشی از تلفیق «منطق الطیر» عطار و «ژولیوس سزار» شکسپیر میگوید: آقای گشتاسب این نمایشنامه را برای همین اجرای ما نوشت. نمایشنامهای از ایشان نبود که من آن را انتخاب و کارگردانی کنم و به عبارتی اجرا و نگارش متن همزمان با هم پیش رفت.
او درباره طراحی صحنه و فرم اجرای نمایش نیز توضیح داد: محتوا و فرم را با هم همسو کردیم. من فضای پر از نور و حرکت و رنگ و فرم و موسیقی میخواستم که مخاطب را درگیر کند و مخاطب را به دلیل زبان کلاسیک اش خسته نکند. من تصاویر ذهنی خودم را به رضا گشتاسب ارایه میکردم و او در نوشتن اثر به این تصاویر توجه میکرد.
رستمیفر اضافه کرد: وقتی کاری را شروع میکنم، بر اساس محتوا و متنی که در اختیار دارم، طراحی میکنم. همه اینها حاصل تلاش یک گروه ۴۰ یا ۵۰ نفره است و تلاش بر این بوده که دکور و لباس در زمینه انتقال مفاهیمی که در زیربافت اثر قرار دارد، طراحی شود.
این کارگردان تئاتر درباره تلفیق یک اثر غربی با یک اثر ایرانی توضیح داد: میخواستم نمایشنامه ژولیوس سزار از شکسپیر را اجرا کنم اما نه به همان صورتی که نوشته شده. تلفیقش با یک اثر ایرانی مد نظرم بود و رضا گشتاسب، روایت سیمرغ منطق الطیر عطار را در نظر گرفت و به نتیجه مد نظر رسیدیم اما نمیخواستم از آنچه در ذهن دارم کوتاه بیایم.
وی خاطرنشان کرد: ما در شهرستان کار میکنیم. شرایط سخت است و به خصوص برای کارگردانهایی که تلاش میکنند پابهپای تئاتر روز پیش بروند و نظر مخاطبان امروز را جلب کنند حتی وقتی برای اجرا در اهواز تئاتر کار میکنم، در تلاشم که تئاتر شهرم را قدمی به پیش ببرم و اعتلایی برای نام شهرم رقم بزنم اما کار تئاتر در شهرستان بسیار دشوار است و پوست کلفت میخواهد.
او که معتقد است میزان درک تماشاگران و مسؤلان تئاتر در شهرستانها با هم متناسب نیست ابراز امیدواری کرد: شرایط به سمتی پیش برود که هنرمندان در شهرستانها بتوانند کارهای به روز ارایه کنند.