» آرشیو مطالب » خانواده «برناردا آلبا» کامل شد
2957912
آرشیو مطالب - برگزیده - تئاتر ایران

خانواده «برناردا آلبا» کامل شد

آبان 26, 1397 0

2957912
رویا تیموریان، مریم سعادت و مائده طهماسبی در نمایش «خانه برناردا آلبا» به کارگردانی علی رفیعی که از ۱۴ آذر در تالار وحدت روی صحنه می رود، به ایفای نقش می پردازند.

به گزارش تئاتر آنلاین، نمایش «خانه برناردا آلبا» به کارگردانی علی رفیعی به عنوان سومین اثری که این کارگردان و طراح تئاتر ایران از نمایشنامه های فدریکو گارسیا لورکا شاعر و نمایشنامه نویس اسپانیانی روی صحنه می برد، با حضور رویا تیموریان، مریم سعادت و مائده طهماسبی از ۱۴ آذر اجرای عمومی خود را در تالار وحدت آغاز می کند.

رویا تیموریان پیش از این در نمایش «عروسی خون» و مریم سعادت در نمایش های «رومئو و ژولیت»، «خاطرات و کابوس های یک جامه دار از زندگی و قتل میرزاتقی خان فراهانی» و همچنین فیلم های «ماهی ها عاشق می شوند» و «آقا یوسف» با رفیعی همکاری داشته اند.

مائده طهماسبی نیز در فیلم «ماهی ها عاشق می شوند» علی رفیعی به ایفای نقش پرداخته است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×