برگزیدگان پنجمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر

اختتامیه پنجمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان در شامگاه 13 اسفندماه در تالار وحدت تهران برگزار شد.
اختتامیه پنجمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان در شامگاه 13 اسفندماه در تالار وحدت تهران برگزار شد.
مراسم اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حضور وزیر ارشاد، معاون هنری و دبیر کل این جشنواره برگزار شد.
در این مراسم سیدمحمد حسینی با تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این جشنواره ابراز امیدواری کرد هنرمندان عرصه تجسمی با آثار خود روحیات مردم ایران را معرفی کنند و اظهار کرد: باید حمایتهای لازم از هنرمندان عرصه تجسمی صورت پذیرد.
حمیدرضا شاهآبادی – معاون هنری وزیر ارشاد – نیز در سخنانی با بیان اینکه عرصه هنرهای تجسمی بسیار پهناور و بیبدیل بر تاثیرگذاری این هنر تاکید کرد و گفت: جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در ایستگاه پنجم حرکت متفاوت را از خود به نمایش گذاشت.
سیدعباس میرهاشمی – دبیرکل جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر – نیز با قدردانی از برگزارکنندگان دورههای پیشین این جشنواره، از ایجاد بستری مناسب برای ارائه آثار ارزشمند در عرصه هنرهای تجسمی خبر داد و اظهار کرد: از جمله نکات جشنواره هنرهای تجسمی فجر افزایش چشمگیر حضور هنرمندان شهرستانهای مختلف بود.
همچنین در این جشنواره به پنج تن از هنرمندان کشور نشان درجه یک هنری به همراه لوح تقدیر با حضور وزیر ارشاد و معاون هنری وی اهدا شد. مرتضی اسدی (نقاش)، محمدمهدی انشور (سفالگر)، کامبیز درمبخش (کاریکاتوریست)، محمد صیاد صبور (عکاس)، محمدحسین عطارچیان (خوشنویس) حائز دریافت مدال درجه یک هنری و لوح تقدیر از سوی برگزارکنندگان پنجمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر شدند.
همچنین نفرات اول بخشهای مختلف پنجمین جشنواره تجسمی فجر به شرح زیر است:
پویا عبدلی (بخش کاریکاتور)، سیدرضا مهری (بخش عکس)، امین اکبرنژاد (بخش پوستر)، افسانه مرادی (تصویرسازی)، فهمیه رمضانیاهوازی (بخش سفال و سرامیک)، ناهید حاجیمحمدی (بخش مجسمهسازی)، رویا حسن کازرونی (بخش نگارگری)، مجتبی شریفی (بخش خوشنویسی) به عنوان نفرات اول در این رشتهها شناخته شدند.
همچنین مرتضی هدایی برای فیلم «بیمکان بیزمان» در بخش فیلمهای مستند تجسمی، ناصرمقدمکوهی در بخش مقالات علمی، امیرحسین سنایی و مسعود امینی برای بهترین پژوهش در فیلم خاک حافظه، حسین نقاشی برای کارگردانی در فیلم مهرا به عنوان نفرات برگزیده شناخته شدند.
همچنین جایزه بهترین فیلم به «ناگهان تو گم شدی» رسید.
نقطه قابل توجه آن بود که هیات داوران بخش نقاشی، هیچ اثری را شایسته رتبهبندی نشناخت و از شش اثر برگزیده، به صورت یکسان تقدیر شد.