» آرشیو مطالب » از شفاف‌سازی هزینه‌های تعمیر «تئاتر شهر» تا رفتن یک مدیر بازنشسته
تئاتر شهر
آرشیو مطالب - برگزیده - تئاتر ایران

از شفاف‌سازی هزینه‌های تعمیر «تئاتر شهر» تا رفتن یک مدیر بازنشسته

مهر 14, 1397 0

تئاتر آنلاین: مشاوره عمرانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن دادن وعده‌ی انتشار گزارش مالی شفاف از هزینه‌های انجام شده در بازسازی و تعمیرات تئاتر شهر گفت: آنچه اکنون در تئاتر شهر انجام می‌شود جزو اولویت‌ها نبود اما به دلیل نوع منابع مالی که در اختیار داشتیم مجبور بودیم ابتدا روی ماشینری سالن اصلی کار کنیم.

مسعود معمار که پیش از این به عنوان مدیر اداره نظارت بر پروژه‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کرد با توجه به منع قانونی به‌کارگیری بازنشستگان از هفته گذشته تا کنون جای خود را به فرد دیگری داده و در حال حاضر مشاور عمرانی علی اصغر کاراندیش ـ معاون توسعه مدیریت و منابع ـ است.

طبق خبری که هفته گذشته در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده، زهرا نوروزی (که متولد دهه 60 نیز هست) به عنوان جانشین وی معرفی شده و البته معمار تاکید می‌کند او فعلا به عنوان مسئول نظارت بر پروژه‌های عمرانی فعالیت می‌کند چراکه قرارداد رسمی یا پیمانی با وزارت فرهنگ ندارد.

او در گفت‌وگویی با ایسنا، با اشاره به اینکه در مکاتبات و نامه‌ها خودش هم حق امضا دارد و باید کارها با دو امضا پیگیری شوند، افزود:‌ این انتصاب طبق نظر آقای کاراندیش انجام شده است، اما اگر ایشان (زهرا نوروزی) شناسه دریافت کند می‌تواند به عنوان رئیس اداره نظارت بر پروژه‌های عمرانی فعالیت کند.

معمار در ادامه در پاسخ به اینکه آیا در این بخش از وزارتخانه هیچ کارشناس رسمی حضور نداشته که یک نفر بدون قرارداد رسمی جانشین او می‌شود؟ گفت: در این بخش حدود ۱۸ پرسنل قرارداد سالانه دارند اما نیروهای رسمی که دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های برق و عمران و معماری باشند سه نفر هستند اما در نهایت این انتخاب معاون وزیر بوده است.

وی درباره انتقادهایی که به نوسازی ماشینری سالن اصلی تئاتر شهر وارد می‌شود چرا که طبق اعلام مدیران این مجموعه، اولویت‌ها در سالن‌های چهارسو و لابی سالن قشقایی و نیز برخی تاسیسات فنی از جمله سیستم اطفای حریق بوده است، توضیح داد: کاملا درست است. اولویت‌های دیگری اعلام شده بود اما پول نقد نداشتیم که بخواهیم هزینه کنیم. درواقع یک سری اوراق اسناد خزانه سه ساله با رقم حدود ۲ میلیارد داشتیم که اواخر سال قبل تحویل گرفته بودیم و قرار بود تا تیرماه آن‌ها را هزینه کنیم.

معمار ادامه داد: از آنجا که کارهای عمرانی زمان‌بر هستند و کسی هم اوراق سه ساله را قبول نمی‌کند چون در صورت تنزیل در بورس، ۴۵ درصد از آن کسر می‌شود، بنابراین با توجه به پیگیری‌های انجام شده با یک شرکت دانش بنیان در دانشگاه شریف که کار های مربوط به ماشینری را در سطح بالایی انجام می‌دهد توافق کردیم و آن‌ها قبول کردند این اوراق سه ساله را در اختیار بگیرند.

وی با تاکید براینکه نوسازی ماشینری اگرچه جزو اولویت‌ها نبود، اما از برنامه‌های واجبی بود که باید انجام می‌شد؛ درباره هزینه‌های این بخش گفت: کل هزینه‌ای که با این اوراق و وام کم‌بهره‌ای که این شرکت می‌گیرد، صرف می‌شود حدود سه میلیارد تومان است. البته در حال حاضر اقدامات مربوط به سالن‌های چهارسو از جمله صندلی‌ها را به جریان انداخته‌ایم چون بزرگترین معضل ما سالن «چهارسو» و لابی «قشقایی» است که امسال در دستور کار قرار دارند. هرچند باز هم اعتبارات ما به صورت اوراق اسناد است ولی چون زودتر آن‌ها را در اختیار گرفته‌ایم می‌توانیم به مناقصه بگذاریم تا برای هزینه‌کرد آن‌ها مشکلی نداشته باشیم.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی تئاتر شهر اخیرا اعلام کرد: «عملیات نوسازی و بهسازی سیستم ماشینری تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر از روز سه شنبه، سوم مهرماه طی عقد قراردادی با پیمانکار جدید آغاز شده و بعد از پایان عملیات نوسازی و بهسازی سیستم ماشینری، عملیات تعمیر و نوسازی سایر قسمت‌های این تالار نیز به ترتیب اولویت انجام می‌گیرد.»

این در حالی است که تیرماه امسال سعید اسدی ـ مدیر تئاتر شهر ـ در دیدار با مسعود معمار و پس از بازدید از تئاتر شهر اولویت‌های بازسازی و تعمیر این مجموعه را تشریح کرد.

اسدی درباره اولویت‌ها در تکمیل بازسازی مجموعه تئاتر شهر اظهار کرده بود: تسریع در حوزه بهسازی و تکمیل موارد مرتبط با تجهیزات فنی، خدمات ایمنی و سرویس‌های خدماتی، تکمیل سیستم اطفاء حریق، اصلاح معماری سازه تئاتر شهر در محوطه داخلی و خارجی، تکمیل سالن‌های انتظار تماشاگر تالار قشقایی و پلاتو اجرا، بازسازی و بهسازی رختکن‌ها و اتاق گریم تالار چهارسو، تکمیل تزیینات داخلی راهروهای مجموعه، اجرا و مهندسی آکوستیک راهروهای منتهی به تالارهای مختلف مجموعه، بازسازی و بهسازی فضای اداری و تکمیل و بهسازی فضای معماری بیرونی متعلق به مجموعه تئاتر شهر از جمله اولویت‌هایی است که ضرورت دارد در حوزه بهره‌برداری مورد توجه قرار گیرد.

خبرگزاری اقتصادی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×